Dernek Muhasebe Programı ile
Derneğinizin Gelir Giderleri Sizin Takibinizde Olsun!

Derneğinizin Muhasebe işlemlerini takip edebilmeniz için geliştirdiimiz Dernek Muhasebe Programı olan KOLAY DERNEK ile tek tuşla işlemlerinizi gerçekleştirmenin ve kayıt altına alabilmenin keyfini sürün. Kolay Dernek kolay arayüzü ile gelir gider işlemlerinizi dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde takip edin, verilerinizi kolayca yönetin. Ön Muhasebe işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde gerçekleştirin. Borç girişleri yapabilir, girdiğiniz borçları görüntüleyebilir,tahsilat işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dernek Muhasebe Programı İle tüm ön muhasebe işlemleri elinizin altında. Gelir Gider işlemlerinizi kayıt altına alabilir, her türl cari işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Kasalarınız arası aktarımlar yapabilir, tüm işlemlerinizi raporlayabilir, tablolayabilir ya da listeleyebilirsiniz. Kasa Defteri, İşletme Defteri, Karar Defteri ve Hesap Hareketlerinizi görüntüleyerek takip edebilirsiniz.

Dernek muhasebe programı, derneklerin finansal işlemlerini kolay bir şekilde takip etmelerini sağlayan bir yazılımdır. İte dernek muhasebe programının sağladığı bazı kolaylıklar:

Gelir Gider Takibi: Dernek muhasebe programı, derneğin tüm gelir ve giderlerinin takibini kolaylaştırır. Program üzerinden gelir ve gider kalemleri kolayca kaydedilir ve yönetilir. Böylece, dernek yöneticileri, derneğin finansal durumunu anlık olarak takip edebilirler.

Fatura ve Makbuz Yönetimi: Dernek muhasebe programı sayesinde, faturalar ve makbuzlar kolaylıkla kaydedilebilir ve yönetilebilir. Fatura ve makbuzların girişleri program üzerinden yapıldığında, tarih, tutar ve açıklama gibi bilgiler kaydedilir. Ayrıca, fatura ve makbuzlar dosyalanarak saklanabilir.

Banka Hesapları Yönetimi: Dernek muhasebe programı, derneğin banka hesaplarnı kolay bir şekilde yönetmeyi sağlar. Banka hesaplarına yapılan tüm işlemler (örneğin, para yatırma, para çekme, havale işlemleri, vb.) program zerinden kaydedilebilir.

Vergi Beyannameleri ve Raporlama: Dernek muhasebe programı, derneğin vergi beyannamelerinin ve diğer finansal raporlarının hazırlanmasını kolaylaştırır. Program, vergi beyannamelerini otomatik olarak hazırlar ve raporlama işlemlerini kolaylaştırır.

Bütçe Planlama: Dernek muhasebe programı, dernek yöneticilerine bütçe planlama işlemlerinde yardımcı olur. Program üzerinden, gelecek dönemlere ait bütçe planları oluşturulabilir ve bu planlar program üzerinden takip edilebilir.

Dernek muhasebe programı, derneklerin finansal işlemlerini takip etmelerini kolaylaştırır. Dernek yöneticileri, program sayesinde finansal işlemleri daha doğru bir şekilde yönetebilir ve derneğin finansal durumunu daha iyi anlayabilirler. Bu da derneklerin daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermelerine yardımc olur.