Dernek Takip Programı
Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı!

Kolay Dernek Platformu bir Dernek Takip Programıdır. Derneğinizin tüm muhasebe işlemlerini; tahsilat,ödeme,borç girdilerini,gelir giderlerini dernek takip program sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Kolay Dernek panelinin arayüzü kullanıcıların kolay kullanımı için tasarlanmıştır. Dernek Takip programının panelini kullanmak için bir yetkili belirlenir ve programın tm yetkileri bu kişiye verilir. Yetkili kullancı isterse farklı alt kullancılar oluşturabilir. Dernek Yazılımı toplu işlem seçenekleri ile size kolaylıklar sunar.

Dernek yönetim programı, derneklerin faaliyetlerini kolaylaştıran ve dernek yöneticilerinin işlerini daha verimli bir şekilde yapmalarını sağlayan bir yazılımdır. İşte dernek yönetim programının sağladığı bazı kolaylıklar:

Üye Yönetimi: Dernek yönetim programı sayesinde üye bilgileri kolaylıkla kaydedilebilir ve yönetilebilir. Yeni üyelerin kaydı, üyelik aidatlarının takibi, üyelik bilgilerinin güncellenmesi gibi işlemler program üzerinden kolaylıkla yapılabilir.

Aidat Yönetimi: Dernek yönetim programı, aidatların takibini kolaylaştırır. Aidatların ödeme durumları, ödeme tarihleri ve aidat miktarları program üzerinden takip edilebilir. Ayrıca, aidat hatırlatmaları da program tarafından otomatik olarak gönderilebilir.

Toplantı Yönetimi: Dernek yönetim programı sayesinde toplantılar kolaylıkla planlanabilir ve takip edilebilir. Toplantı tarihleri, toplantı konuları ve katılımcılar program üzerinden takip edilebilir.

Döküman Yönetimi: Dernek yönetim programı sayesinde dernekle ilgili dökümanlar kolaylkla kaydedilebilir. Dernek belgeleri, toplantı tutanakları, kararlar gibi dökümanlar program üzerinden saklanabilir ve yönetilebilir.

İletişim Yönetimi: Dernek yönetim programı, dernek yöneticilerinin üyelerle ve diğer paydaşlarla iletişim kurmalarını kolaylaştırır. SMS gibi iletişim araçları üzerinden toplu mesajlar gönderilebilir.

Dernek yönetim programı, dernek yöneticilerinin zamanlarını daha etkili bir şekilde kullanmalarına ve dernek faaliyetlerini daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur.