Dernek Yönetimi

Dernek Yönetimi işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmek mümkün olurken bütün süreçlerin online ortamda yürütülmesi de sağlanıyor.

Üye Kaydı
Oluşturma

Üye Kaydı Oluşturma işlemlerini dernek yönetim sayfasından gerçekleştirerek daha kaliteli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kolaylığı öne çıkaran bu özellik dernek yönetiminde de avantajlar sağlıyor.

Aidat Ödeme ve
Borç Takibi

Aidat Ödemeleri ve Borç Takibi işlemleri konusunda kolaylık sağlayan Kolay Dernek sayesinde süreci kontrol altına almak sandığınızdan da kolay bir hal alıyor.

Dernek
Finansal İşlemleri

Derneğin finansal süreçlerini kontrol altına almak ve işlemleri tamamlamak adına Kolay Dernek üzerinden finansal işlemlere başvurmak mümkün.

Dernek
Personel Yönetimi

Dernek bünyesinde çalışan personel ile alakalı bütün iş ve işlemlerin sistem üzerinden gerçekleştirilmesi fazlasıyla kolay. Bu sayede avantajlı bir yönetim mümkün!

Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacaınız tüm özellikler burada ve bir arada.