Gecikme Faizi Uygulama İşlemleri

Dernek üyeliği ile ilgili yapılması gereken ödemelere dair gecikme faizi uygulama işlemleri otomatik olarak Kolay Dernek tarafından uygulanıyor. Böylelikle hesaplamalarla ilgili olumsuzlukların yaşanması da söz konusu olmuyor.

Anlık Gecikme Faizi
Hesaplama

Gecikmeye düşen ödemelerin anlık olarak hesaplanması sayesinde borç kontrol ve takibi yapmak çok daha başarılı bir hal alıyor.

Seçilen Başlıklara Göre
Ceza Hesaplamaları

Ceza hesaplamaları seçilen başlık ve konularda otomatik olarak gerçekleştiriliyor. Böylelikle zaman kayıplarının önüne geçiliyor.

Ara Tahsilat ile
Faiz Yeniden Hesaplaması

Ara tahsilat yapıldığında tahsilat tarihlerine uygun olarak yeniden hesaplamalar gerçekleştirilmektedir.

Son Ödeme Tarihi Bazlı
Hesaplamalar

Gecikme cezaları ve faiz son ödeme tarihleri dikkate alınarak hesaplanır. Bu sayede olası karışıklıkların önüne geçilmiş olur.

Nerede olursanız olun, derneğinizi yönetmek için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler burada ve bir arada.