Personel İşlemleri

Personel işlemleri ile daha başarılı bir süreç yönetimi mümkün oluyor. Kolay Dernek ile dernek çalışanlarına dair işlemler tek bir yerde toplanıyor.

Personel Ekleme ve
Çıkarma

Personel ekleme ve çıkarma işlemleri sayesinde dernek çalışanlarının kayıtlarını tutmak mümkün oluyor. Dernek çalışan sayısı ne olursa olsun kayıtlar ilinizi kolaylaştırıyor.

Personel Ödeme İşlemleri

Personel Ödeme İşlemleri sayesinde personelinize ait ödeme takibini daha kolay bir şekilde gerçekleştirmeniz mümkün. Böylelikle ödemelerde gecikme, aksama ya da eksiklik olmasının önüne geçiliyor.

Personel İzin ve Devamsızlık İşlemleri

Personel izin ve devamsızlık işlemlerini Kolay Dernek aracılığıyla takip ederek süreci daha başarılı bir noktaya taşımak mümkün. Böylelikle izin ve devamsızlıklarla alakalı karışıklıkları önlemek kolaylaşsın.

Personel Özlük Hakları

Personelinizin özlük haklarıyla alakalı bütün bilgi ve belgeleri personel işlemleri sekmesinde saklayarak dijitalleşmenin avantajlarından yararlanmanızı sağlıyoruz.