Mesaj
Merkezi

Mesaj merkezi sayesinde dernek üyelerine gönderilmesi gereken bütün mesaj ve bilgilendirmeleri tek bir noktadan yönetmek fazlasıyla kolaylaşıyor. Böylelikle Kolay Dernek kullanıcıları pek çok avantajı da elde ediyor.

Hazır Şablon
Mesajlar

Üyelere gönderilecek mesajlar için her seferinde yeni bir mesaj oluşturmak yerine hazır şablon mesajlar kullanlarak zamandan tasarruf etmek mümkün oluyor.

Üye ve Üye Harici
Mesaj Grupları

Mesajların üyeler ve üye olmayanlar için ayrı ayrı gruplandırma yapılarak gönderilmesi sayesinde mesaj özelliğini daha işlevsel bir şekilde kullanmanız sağlanıyor.

Özel Gün
Mesajları

Üyelerin özel günlerini kutlamak adına kullanılan mesaj sistemi sayesinde dernek üyelerinin kendini özel hissetmesi sağlanıyor.

Tahsilat
Mesajları

Üyelerin ödeme yaptığı durumlarda tahsilat mesajları otomatik olarak gönderiliyor. Böylelikle üyelerin bilgilendirilmesi sağlanıyor.