Toplu
Borçlandırma

Toplu borçlandırma uygulaması ile dernek üyelerine eş zamanlı borç yazılması sağlanır. Bu kapsamda aidat ve diğer ödemeler için tek tek borç girişine gerek kalmaz.

Borçlandırmadan
Muafiyet

Toplu borçlandırma işlemlerinde muaf tutulması istenen dernek üyelerinin seçilmesi sayesinde borçlandırmadan muafiyet de mümkün oluyor. Bu sadece Kolay Dernek borçlandırmada karışıklıkları önlüyor.

Toplu Borçlandırmada Son Ödeme Tarihi

Toplu borçlandırmada son ödeme tarihi girişi yapılarak olası hallerde gecikme faizi gibi uygulamaların otomatik devreye girmesi söz konusu oluyor. Böylelikle faiz ve cezalarda bir sorun yaşanmıyor.

Borçlandırma Türü
Seçimi

Toplu borçlandırma uygulaması sayesinde seçeceğiniz borçlandırma türüne göre üyelere borç yazılması sağlanıyor. İster aidat ister diğer üyelik ücretleri borç olarak kolay bir şekilde kaydediliyor.

Düzenli
Borçlandrma

Borçlandırmanın belirli aralıklarla tekrar etmesi sağlanarak üyelerin belli periyotlarda ödemeler yapması adına kolaylık ön plana çıkıyor.