Sizin İçin Çalışan Büyük Bir Ekip Var

Türkiye’nin en kapsamlı Dernek/STK/Vakıf yönetim platformu Kolay Dernek ile
Derneğinizin yönetimini ve üye takibinizi en kolay şekilde yapabilmeniz için
tüm enerjimizle çalışıyoruz.

Biz Kimiz?

İlk defa 2009 yılında toplu SMS hizmetleri ve toplu SMS yazılımları çözümleri sunmak üzere kurulan çatı şirketimiz ve markamız VATAN SOFT ile bilgi, teknoloji ve yazılım çözümleri sektörüne giriş yaptık.

Geçen süre zarfında özellikle VATANSOFT ile yakaladığımız güçlü ivme ve know how ile yeni girişimler için de çalışmaya başladık. Bu çalışmanın ürünü olarak Türkiye’nin en gelişmiş üye ve dernek yönetim platformu olan kolaydernek.com’u hayata geçirdik.

14 Yıllık Tecrübe

Geçen 14 yıl ile beraber artık arka planımızda güçlü bir birikim, iş yapma ve proje üretme bilgisine de sahibiz. Şimdi ise; bu birikimi hizmet verdiğimiz tüm alanlarda gsterme zamanı.

Türkiye’nin En Kapsamlı Dernek/STK/Vakıf Yönetim Platformu

Kolay Dernek, dernek yönetimine destek sağlamanın yanında ek olarak; çalışanların takibi, aidat takibi, kredi kartı ile aidat tahsilatı, ayrıntılı gelir-gider takibi, muhasebe raporları gibi özellikleri web sitesi aracılığıyla kullanıcılarına sunarak üst düzey memnuniyet sağlamaktadır.Size hem Dernek/STK/Vakıf yönetiminin hem de üyelerinizin faydalanacaı; hizmet kalitenizi ve en önemlisi de mutlu üyelerinizin sayısını arttıracak hizmet yazılımını sunuyoruz…

Ekibimiz

Ersin Hacıoğlu