Muhasebe
İşlemleri

Kolay Dernek ile muhasebe kayıtlarını kolay bir şekilde tutmak ve zamandan tasarruf etmek fazlasıyla mümkün. Özellikle de muhasebe kayıtlarının dijitalleşmesi en önemli avantajlardan biri oluyor.

Gelir
Kayıtları

Derneğinize ait gelirlerin tek bir ekranda görüntülenmesi sayesinde gelir kontrollerini yapmak kolaylaşıyor. Bu sayede aylık ve yıllık gelir raporları oluşturabiliyorsunuz.

Gider Kayıtları

Derneğinizin giderlerini tek bir panelde inceleyerek bütün giderleri değerlendirmeniz sağlanıyor. Özellikle de gelir – gider dengesi konusunda avantajlara ulaşmak mümkün oluyor.

Muhasebe
Raporları

Muhasebe işlemleri ile alakalı raporlamaların yapılmasıyla derneğe ait finansal işlemler çok daha kolay bir hal alıyor. Bütün süreç dijital ortama taınıyor.

Finansal Analiz ve
Değerlendirme

Derneğe ait finansal bütün kayıtların tek bir noktada toplanmasıyla değerlendirmeler yapmak zaman ve verimlilik açısından daha avantajlı oluyor.

Kolay Dernek ile Dernek Yönetmek Çok Daha Kolay!