Kolay Dernek Nasıl Çalışır?

Kolay Dernek, dernek işlerinizi kolay bir şekilde yürütebileceğiniz kullanışlı arayüze sahip harika bir uygulamadır. Size en uygun paketi seçerek kullanmaya başlayacağınız bu uygulama ile derneğinizin bütün problemlerini ortadan kaldırın.

Sadece 3 Adımda Kolay Dernek

1
Kolay Dernek uygulamasını indirdikten sonra derneiniz için özel bir profil oluşturun. Size özel profilde bütün işlemleri titiz bir şekilde yaparak hem kaliteli hem de profesyonel bir çözüme ulaşın!
2
Kolay Dernek uygulamasını derneğinizle ilgili aklınıza gelecek bütün işlemlerde kolaylıkla kullann. Böylece avantajlı bir deneyim yaşarken derneğinizi yönetmenin ayrıcalıklarını da elde edin!
3
SMS, e-posta ve diğer bilgilendirme çözümleri sayesinde Kolay Dernek, dernek yönetimi sırasında ihtiyaç duyduğunuz pek çok çözümü elde etmenizi sağlar. Aynı zamanda beklentilerinize cevap verecek farklı özellikleri de kullanmanız için geliştirmeler yapar!

Özellikler

Üye İşlemleri

Üyeler için özel olarak oluşturulan panelde üyelerle alakalı işlemlerin kolay bir şekilde yapılması söz konusu.

Toplu Borçlandırma

Toplu borçlandırma uygulaması ile dernek üyelerine eş zamanlı borç yazılması sağlanır.

Muhasebe İşlemleri

Kolay Dernek ile muhasebe kayıtlarını kolay bir şekilde tutmak ve zamandan tasarruf etmek fazlasıyla mümkün.

Personel İşlemleri

Personel işlemleri ile daha başarılı bir süreç yönetimi mümkün oluyor.

Mesaj Merkezi

Mesaj merkezi sayesinde dernek üyelerine gönderilmesi gereken bütün mesaj ve bilgilendirmeleri tek bir noktadan yönetmek fazlasıyla kolaylaşıyor.

Raporlama ve Analiz

Kolay Dernek sayesinde derneğinizle alakalı bütün rapor ve analizleri tek tıkla edinebilirsiniz.

Yönetici Arayüzü

Yönetici arayüzü sayesinde yönetim ile ilgili ilemleri tek bir yerden kontrol edebilirsiniz.

Dernek Yönetimi

Dernek Yönetimi işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmek mümkün olurken bütün sreçlerin online ortamda yürütülmesi de sağlanıyor.

Fatura İşlemleri

Kolay Dernek, Fatura İşlemleri sekmesi üzerinden derneğe ait bütün faturaların girişinin yapılması ve takibin gerçekleştirilmesi mümkün!

Gecikme Faizi İşlemleri

Dernek üyeliği ile ilgili yapılması gereken ödemelere dair gecikme faizi uygulama işlemleri otomatik olarak Kolay Dernek tarafından uygulanıyor.

Günlük Yedekleme

Kolay Dernek, günlük yedekleme sayesinde kayıtların kontrol altına alınmasını sağlar.

Kart ile Aidat Tahsilatı

Kredi Kartı ile aidat tahsilatı imkânı sunan Kolay Dernek sayesinde siz de kusursuz bir dernek yönetim sürecine kapı aralamak istemez misiniz?

Detaya Git

Dernek Yönetmek Sizi Zorlamayacak!