Raporlama ve
Analiz

Kolay Dernek sayesinde derneğinizle alakalı bütün rapor ve analizleri tek tıkla edinebilirsiniz. İster finansal raporlar ister üye raporlarını kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz.

Raporları
Excel'e Aktarma

Kolay Dernek raporlama çözümleri sayesinde avantajlarla dolu bir seçenek olaran ‘Excele Aktar’ seçeneği ile raporlarınızı bilgisayar ortamında saklamayı tercih edebilirsiniz.

Raporlarınızı Yazdırın

Kolay Dernek sistemindeki raporları tek tuşla yazıcınıza aktararak yazdırma işlemlerini kolay bir şekilde gerekleştirebilirsiniz.

Rapor Arşivi Oluşturma

Kolay Dernek vasıtasıyla oluşturacağınız rapor arşivi sayesinde geçmiş verilere çok kolay bir şekilde ulaşma şansını yakalayabilirsiniz.

Değişen Aralıklarla Raporlama

Oluşturmak istediğiniz raporları günlük, haftalık ve aylık periyotlarda hazırlamayı tercih edebilirsiniz.